10. FESTVINA - Koželj Wines


Predoslje 38, Kranj, Slovenia


Tickets:

dogodek FESTVINA 2024 50.00 €

Description


Težko pričakovani vinsko-kulinarični dogodek na enem mestu združuje izjemne domače in tuje vinske kleti, s predstavniki vrhunskih restavracij, hotelov, družinskih gostiln, barov ter tudi vse strokovnjake in ljubitelje dobrega vina. Dogodek je namenjen vsem zbranim predstavljajo neprecenljivo priložnost za mreženje, za sklepanje novih poslovnih odnosov in povezovanje z drugimi strokovnjaki in ljubitelji vina in kulinarike.


Letošnji Festvina obeležuje pomembno prelomnico v naši zgodbi, saj ga organiziramo že desetič. Predstavili se bodo vrhunski vinski razstavljavci, ki bodo navdušili vse ljubitelje dobre vinske kapljice. Tudi tokrat bo med razstavljavci več kot 70 vinskih kleti iz Slovenije in tujine. Predstavili pa se bodo tudi naši dobavitelji kozarcev, vinskih pripomočkov in gourmet izdelkov.  


Program in vse podrobnosti dogodka si lahko ogledate na naši spletni strani www.kozelj.si/festvina.


Cena vstopnice: 50,00 EUR.

Vključuje celodnevno degustacijo vzorcev, pestro spremljevalno dogajanje in večerno zabavo na Račjem otoku.


Pridružite se nam na nepozabnem vinskem doživetju!


* S prijavo se strinjate s prejemanjem e-poštnih sporočil, vključno s promocijami in ugodnostmi, novicami in dostopom do ekskluzivnih dogodkov. Strinjate se, da zbiramo hranimo in obdelujemo vaše osebne podatke, ki so potrebno za komunikacijo glede FESTVINA 2024 do preklica ali odjave v skladu z zahtevami Splošne uredbe o varstvu podatkov EU.

Minister za zdravje opozarja: Prekomerno pitje alkohola škoduje zdravju!


DATE AND TIME

27.05.2024 11:00Location